Scary movie 5

Published: Mar 29, 2013 by mary2302 Filed under: Filmske zanimljivosti Views: 3810 Tags: Scary movie 5

[+] [a] [-] Related articles Comments
.Datum izlaska : 12. Apil 2013.

Žanr: 
Komedija
Reditelj: 
Malcolm D. Lee
Uloge:  
Lindsay Lohan, Charlie Sheen, Kate Walsh...


[video=http://www.youtube.com/watch?v=RMDZ8M47j0I]


Ljubitelji komedije će da se oduševe: konačno još jedan nastavak filma Scary Movie.
Koliko se može zaključiti iz trailera film prvenstveno parodira Paranormalnu aktivnost...
Peti nastavak urnebesnog horor serijala u svježoj postavi, s posebnim pojavljivanjem legendarnih likova poput Chariea Sheena i Mikea Tysona koji tumače sami sebe. Koji filmovi su ih inspirirali ovog puta? 
Mladi par dovodi kući iz bolnice novorođenog sina i nakon toga svjedoče neobičnim aktivnostima u svom domu. 
Uz pomoć nadzornih kamera i tima eksperata spoznaju da ih progoni zli demon.
 


Zanimljivosti  sa snimanja :

Lindsay i Charlie imaju nešto zajedničko. Oboje vole razuzdane zabave na kojima se "služe" sve vrste alkoholnih pića i drugih opijata, no izgleda da je upravo to zasmetalo problematičnoj glumici. 
Lindsay je odbila da poljubi Sheena tokom snimanja zajedničke scene u nadolazećem "Mrak filmu 5" zbog njegovog statusa divljeg partijanera. 
Producenti nisu željeli izbaciti scenu pa su na kraju morali angažirati dublericu. Navodno je Lohan prije početka snimanja zahtijevala da se intimne scene izostave, 
no došlo je do promjena scenarija koje ona nije vidjela. Sheen joj navodno nije zamjerio ovakvo ponašanje.Prema ugovoru koji je potpisala, Lindsay je morala Charlieja poljubiti pet puta u sceni koju su zajedno snimili za 'Mrak film 5'. 
Ipak, kad su krenuli snimati, LiLo se ustrtarila i odbila poljubiti Sheena.Napravila je pravu scenu i vrištala kako nema šanse da ga poljubi. 
Prestravila se kad je vidjela kako mu izgledaju usta i odlučila da ga neće ljubiti.
- Kad su legli u krevet kako bi snimili scenu, počela je govoriti da će dobiti herpes ako poljubi Sheena i rekla mu je da joj se ne približava - otkriva izvor sa seta. 
Kasnije, kad su je producenti i redatelj pitali u čemu je problem, rekla je da se ne može prisiliti da poljubi Charlieja jer nitko ne zna što je sve on imao u ustima i što je sve s njima radio.
Sheen je bio 'cool' iako je Lindsay dramatizirala i nije rekao ni riječi. Tijekom proteklih godinu dana glumac je mnogo puta bio kod stomatologa kako bi mu napravio nove zube. 
Njegovi prirodni su mu otpali od pretjerane konzumacije droga i alkohola.                                                 

Uzivajte , čitajte , komentrišite .... Voli vas Mary  :*